Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου 2015

Στην πανέμορφη Κάλυμνο διεξάγεται για μία ακόμη χρονιά στις 10 και 11 Οκτωβρίου 2015 το καθιερωμένο Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή της αναρρίχησης θα συμμετάσχουν εκατοντάδες αναρριχητές από όλο τον κόσμο, ζωντανοί θρύλοι και εν ενεργεία αθλητές της μοντέρνας αθλητικής αναρρίχησης βράχου.
Το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ είναι ιδιαίτερα πλούσιο και – εκτός από ατέλειωτη αναρρίχηση – περιλαμβάνει παρουσιάσεις-προβολές, συνεντεύξεις, διαγωνισμούς, deep water soloing αλλά και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις.
Το Φεστιβάλ θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο θρύλος της αναρρίχησης Maurizio Zanolla (Manolo) και η τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Aggelika Rainer.
Ηλιόλουστες ημέρες, ασβεστολιθικές διαδρομές που κόβουν την ανάσα, η πανοραμική θέα από τα αναρριχητικά πεδία με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου σε συνδυασμό με την παρουσία εκατοντάδων αναρριχητών θα δημιουργήσουν ακόμη μια φορά τη μοναδική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει τα, διεθνώς αναγνωρισμένα πλέον, Αναρριχητικά Φεστιβάλ Καλύμνου.
Το Αναρριχητικό Φεστιβάλ Καλύμνου 2015 διοργανώνεται από το Δήμο Καλυμνίων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του Kalymnos Climbing Festival 2015 στο Facebook.

Πηγές
visitgreece.gr
climbing.com

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...