Το Φαράγγι του Βουραϊκού στην οθόνη του υπολογιστή σας

Κάθε χρόνο τη δεύτερη Κυριακή του Μαϊου διοργανώνεται από τον Ε.Ο.Σ. Καλαβρύτων το Πανελλήνιο Πέρασμα του Φαραγγιού του Βουραϊκού ποταμού με την συμμετοχή εκατοντάδων ορειβατών και πεζοπόρων.

Η φετινή διοργάνωση θα λάβει χώρα την προσεχή Κυριακή 12 Μαΐου και ο Ε.Ο.Σ., με ανακοίνωσή του στο Facebook (μπορείτε να την δείτε ΕΔΩ), σας προσκαλεί να βιώσετε την απόλυτη εμπειρία της κατάβασης ενός από τα ομορφότερα φαράγγια της Ελλάδας, περπατώντας κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής του θρυλικού Οδοντωτού.

Όσοι δεν θα καταφέρετε να δώσετε το παρόν ή όσοι θέλετε να πάρετε μια πρώτη γεύση του μεγαλείου της φύσης που θα έχετε την τύχη να απολαύσετε από κοντά… μην ανησυχείτε. Φρόντισε γι’ αυτό η Google, η εταιρία που “φροντίζει” για τα πάντα στο internet.

Με την χρήση του Google Trekker, ένα ορειβατικό σακίδιο στο οποίο έχουν προσαρμοστεί 15 κάμερες ανάλυσης 75 megapixels, με τέτοιον τρόπο ώστε να επιτρέπεται η λήψη πανοραμικών φωτογραφιών 360 μοιρών, φέρνει στην οθόνη του υπολογιστή σας την μαγευτική ομορφιά του Βουραϊκού.

Περιηγηθείτε, λοιπόν, εικονικά στο φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού μέσω του Street View του Google Maps:

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...