Ο παγωμένος καταρράκτης του Λειβαδίτη

Ένα μαγευτικό τοπίο συναντά κανείς τις τελευταίες ημέρες επισκεπτόμενος την ορεινή περιοχή του Λειβαδίτη της Ξάνθης, με το θερμόμετρο να δείχνει πολύ κάτω από τους -20° C και τη φύση να δημιουργεί μοναδικά… έργα τέχνης!

Ο καταρράκτης του Λειβαδίτη, έχει μετατραπεί σε ένα γλυπτό από πάγο, καθώς έχει κρυσταλλωθεί ολόκληρος δημιουργώντας μαγευτικές εικόνες.

Στον πάγο έχει παραδοθεί ευρύτερα η περιοχή, καθώς και το ρυάκι που προκαλείται από τον καταρράκτη με τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και επισκέπτες, να σπεύδουν να δουν από κοντά τις εντυπωσιακές εικόνες που έχουν δημιουργηθεί.

Το Σάββατο δειλά, δειλά ο πάγος γύρω από τον καταρράκτη άρχισε να σπάει, με το παγωμένο νερό να έρχεται να προστεθεί στο εντυπωσιακό τοπίο της περιοχής.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει φωτιά με τον παγωμένο καταρράκτη, ενώ ένας ακόμη χρήστης ανέβασε στο Facebook σειρά φωτογραφιών που απεικονίζουν την εικόνα της περιοχής όπως αυτή αποτυπώθηκε από τον φωτογραφικό του φακό την Παρασκευή.

Εντυπωσιακές είναι οι φωτογραφίες που ανέβηκαν και στο λογαριασμό “Δασικό Χωριό Ερύμανθου” στο Facebook και απεικονίζουν τον καταρράκτη το Σάββατο όταν και ο πάγος έχει αρχίσει να σπάει.

Πηγή
thrakitoday.com

Ίσως σας ενδιαφέρουν…