Η πιο τρελή ταινία ελεύθερου σκι που έγινε ποτέ (Video)

Υποψήφιο για δύο βραβεία Emmy, το «The Ultimate Run» του Markus Eder μάς προσφέρει 10 λεπτά συγκλονιστικής δράσης.

Πού είναι αυτό το παράξενο μέρος, με τα σεράκς σαν σπίτια Χόμπιτ και εκείνη η τρύπα στο βουνό που μοιάζει με την είσοδο στη Χώρα των Θαυμάτων;

Μεγάλο μέρος της ταινίας γυρίστηκε στο χιονοδρομικό κέντρο Klausberg της βόρειας Ιταλίας, όπου και ο τόπος καταγωγής του σκιέρ Markus Eder.

Τα πλάνα από το μεγάλο βουνό, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των μοναδικών, των αξέχαστων σκηνών μέσα στην παγοσπηλιά, λαμβάνουν χώρα στις Ελβετικές Άλπεις, κοντά στο Ζερμάτ.

Χρειάστηκαν τρεις μήνες γυρισμάτων για να ολοκληρωθεί αυτή η μεγάλη κατεβασιά με σλάλομ, άλματα, τούμπες και ότι άλλο βάζει ο νους του ελεύθερου σκιέρ.

Και χάρη στη Red Bull, την παραγωγό αυτής της ταινίας δράσης μικρού μήκους, μπορούμε να απολαύσουμε υπεύθυνα το πώς οι καλύτερες εικόνες περιπέτειας μπορούν να είναι τόσο αυθεντικές όσο και φανταστικές.

Ο σκιέρ Markus Eder είχε στο μυαλό του αυτή την ιδέα από το 2015. Αν και μοιάζει πολύ διασκεδαστικό, το εγχείρημα περιλάμβανε πολλές επαναλήψεις, δυνατές πτώσεις και μια δημιουργική ομάδα που επιμελήθηκε τις ράμπες χιονιού σε απίθανα μέρη, όπως στην καρότσα ενός φορτηγού και σε ένα Ιταλικό κάστρο.

Στα πλάνα από τα παρασκήνια, τα οποία πρέπει να παρακολουθήσετε για να καταλάβετε πόση δουλειά έπεσε για να γίνει αυτή η μικρού μήκους ταινία, ο Eder δηλώνει μετά το τέλος της τελευταίας ημέρας των γυρισμάτων, «Νιώθω ξανά άνθρωπος».

Σε τελική ανάλυση, η διασκέδαση είναι σκληρή δουλειά!

Ίσως σας ενδιαφέρουν…