Μια ορειβατική ταινιοθήκη για τις κρύες Κυριακές του χειμώνα

Αν δεν είστε λάτρεις των χειμερινών εξορμήσεων ή αν η προοπτική μιας ανάβασης σ’ ένα χιονισμένο βουνό φαντάζει όνειρο «χειμερινής» νυκτός, το Hiking Experience φρόντισε για σας.

Κάθε Κυριακή του χειμώνα βγάζουμε από την ταινιοθήκη μας ταινίες και ντοκιμαντέρ που θα σας ταξιδέψουν από την άνεση και την θαλπωρή του σπιτιού σας σε μέρη μακρινά και ελκυστικά.

Σ’ αυτά τα φιλμ είναι συγκεντρωμένα μερικά από τα πιο εντυπωσιακά ορεινά τοπία του πλανήτη και μερικές από τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες και προσωπικότητες της ορειβασίας.

Κάποιες ταινίες τις παρακαλουθούμε με τα μάτια και κάποιες άλλες με το μυαλό και την ψυχή.

Τις πρώτες τις απολαμβάνουμε, αλλά οι δεύτερες είναι αυτές που μας συγκλονίζουν. Αυτές που δημιουργούν βαθιά ερωτήματα και μας προκαλούν να δούμε τη ζωή αλλιώς.

Ξεκινώντας από την προσεχή Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, την “Παγκόσμια Ημέρα των Βουνών” και κάθε Κυριακή μέχρι και τα τέλη του Μάρτη, μια ταινία με θέμα τα βουνά και την ορειβασία θα συντροφεύσει τις κρύες χειμωνιάτικες ώρες σας.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να σκαρφαλώσετε σε ιλιγγιώδη υψόμετρα με σχοινοσύντροφο μερικούς από τους μεγαλύτερους ήρωες της ορειβασίας.

Καλή διασκέδαση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...