Το Hiking Experience στο Instagram

Τι μπορεί να πει κανείς για το 2020 που δεν έχει ήδη ειπωθεί; Ως λάτρης του γραψίματος, νιώθω ότι θα έπρεπε να ήμουν σε θέση να γράψω κάτι πομπώδες και δραματικό, αλλά για να είμαι ειλικρινής… δεν μπορώ.

Δεν ξέρω τι λέξεις πρέπει να χρησιμοποιήσω για να περιγράψω το κλίμα της απελπισίας και της μιζέριας που οι περισσότεροι από εμάς βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο.

Προσωπικά θεωρώ ότι ανήκω στους τυχερούς της χρονιάς. Μέχρι στιγμής είμαι υγιής, έχω σώας τας φρένας (έτσι πιστεύω δηλαδή!!!), έχω τη δυνατότητα να γράφω, ενώ κατάφερα να πραγματοποιήσω και μερικές αποδράσεις στα υπέροχα βουνά μας, με αποκορύφωμα μια μεγαλειώδη διάσχιση στον Γράμμο.

Όσον αφορά το The Hiking Experience, που σε λίγες ημέρες κλείνει τα έντεκα έτη ζωής, συνέχισε και φέτος την ανοδική του πορεία τόσο από πλευράς επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας όσο και από πλευράς αποδοχής στα social media.

Στο Facebook ο αριθμός των followers πλησιάζει τον μαγικό αριθμό 10.000, ενώ τη χρονιά που μας πέρασε “άνθισε” και ο λογαριασμός μας στο Instagram, το “next big thing” των social media, μέχρι βέβαια να το καταστρέψει κι αυτό το “θαυματουργό χέρι” του Facebook (που το έχει αγοράσει).

Παρά λοιπόν τις δύσκολες συγκυρίες, είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Κανένας ιός δεν μπορεί να σταματήσει την αγάπη του ανθρώπου για τα βουνά και τη φύση. Η ορειβασία και όλες οι υπαίθριες δραστηριότητες θα γίνουν ξανά το οξυγόνο της ζωή μας. Γι’ αυτό δε σταματάμε στιγμή να ονειρευόμαστε.

Εύχομαι στον καθένα και στην κάθε μία από εσάς, το 2021 να είναι το έτος πραγμάτωσης των μικρών και μεγάλων ονείρων σας.

Παρακάτω μοιραζόμαστε τις δέκα πιο δημοφιλείς φωτογραφίες μας στο Instagram από τα βουνά της Ελλάδας.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…